Blogglistenhits

tirsdag 13. april 2010

Nytt til uteplassen min

Har lyst på til litt nytt til uteplassen. Jeg er på jakt etter lette og nostalgiske møbler som passer min landlige stil. Jeg falt for den sorte hyllen Läckö Hylle som du ser inntil husveggen. Den er super for å holde orden på urter og krydder samt vakre sommerblomster. En smart hylle å ha ved siden av grillen. Den sorte stolen Läckö har nostalgisk design og er en morsom stol for oss som liker den landlige stilen. Den store og hvite parasollen Samsö gir en fin ramme på uteplassen. Ikea har også vakre utemøbler i helt hvitt, som f.eks serien Mälarö med både stol, benk og bord for deg som liker den romantiske og hvite stilen i hagen eller på terrassen.

Klem

7 kommentarer:

 1. Hei Siv!
  Takk for hyggelig sms. Dette blir fint på den nye uteplassen din. Gleder meg til å se den når jeg kommer tilbake fra Provence.Ønsker deg en strålende uke!
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 2. Ikea har mye fint altså!! Takk for inspirasjon! Kunne tenkt meg en sånn plantehylle.. men vil helst ha grå eller hvit. Må sjekkes ut!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Er så koselig å pynte opp ute nå når sola titter frem:) Plantehylla var lekker!
  Ha en flott vårdag:)

  SvarSlett
 4. Alltid koselig å fornye seg litt .. også på uteplassen :o) Håper du finner det du vil ha!

  Håper du har flotte vårdager - klemmer!

  SvarSlett
 5. Ikea blir bedre og bedre synes jeg.

  Praktisk og fint med urtehyllen, og uteplassen din blir helt sikkert fin.

  Jeg følger med.

  Klem

  SvarSlett
 6. Så flott å få inspirasjon til uteplassen, bor i borettslag, men tror sannelig jeg skal pynte utenfor likevell!! Hilsen Signe

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online