Blogglistenhits

lørdag 17. april 2010

Min nye kjøkkenhylle

Her er min nye kjøkkenhylle. Egentlig var jeg på jakt etter en gammel eventuelt ny hylle i shabby stil. Men da jeg oppdaget at det finnes ferdige hvite hylleplater med profilkant og hylleknekter i samme stil, alt fra Ikea, ble valget lett for meg. Jeg kjøpte ferdige hvitmalte hylleplate design Ekby Hensvik i 79x19 cm og hvite hylleknekter. Serien Ekby Hensvik har også hylleplater 119x19cm. Dette ble så skrudd sammen og på 1-2-3 hadde jeg en ny kjøkkenhylle. På Jernia fant jeg smarte kroker som ble skrudd fast under hylleplaten for å henge opp min samling av gamle kopper med rosemotiv. På min kjøkkenhylle er det hvite krukker for oppbevaring av te, kaffe og kakao. En liten søt kakeboks fra Tilda, en søte rosa Maileg kanin, en ny fin blomsterkrukke fra Floriss i vintagestil med en vakker blå miniblomst og en ny hvit holder for hyssing med saks fra Kremmerhuset. Et lite hvitt stettefat fra Indiska fylt opp med små hvite lys fra Walls-Verden. Hvordan ser din kjøkkenhylle ut?

Klem

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Så flott hylle du har fått deg! Ikea-produkter kan være vel så bra som noe annet, og som regel er det enkelt å gjøre små endringer slik at det blir "ditt eget" - slik som du har gjort, med kroker osv. Syns du har satt sammen søte, vakre og koselige ting slik at det ser flott ut!
  Jeg har egentlig ingen skikkelig kjøkkenhylle jeg... Kjøkkenet er lite og kompakt og har begrenset veggplass. Dermed er den lille hylla med glass-skuffer min "kjøkkenhylle". Den er også fra Ikea, og er brukes bl.a til oppbevaring av mine GreenGate-krus. Du kan se bilde av den i et mars-innlegg som heter "Kosetur" på bloggen min.

  Riktig god helg!

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. Kjempefin hylle! Så lurt å feste på de krokene. Og så mye fint som har fått plass på hyllen din:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hyllen ble jo superfin :) Knaggene under, vekker frem barndomsminner - og er helt like de vi hadde på barneskolen :) Jeg bruker de selv, og syntes de er supersmarte!! Ha en super helg. Klem Beppe

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig hylle du har fått deg.
  Kos deg med lørdagen - klem fra Helen

  SvarSlett
 5. Kjempefin! Fine ting oppå og under også. Eg har lyst på ei hylle på badet, kanskje eg skal sjå etter ferdige hyller eg og, enkelt og greit, og da blir det jo gjort ;)

  Ha ein fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 6. Herlig flott hylle må jeg si!! For en koselig blogg ♥

  Ønsker dej en herlig lørdag ♥

  Klem fra Hege ♥

  SvarSlett
 7. Takk for at du skrev hvor du har fått tak i de krokene under, for slike har jeg lett land og strand etter. -Ikke på jernia selvsagt, bare på x antall interiørbutikker! Nok en ting på handlelisten til mandag!
  Ha en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 8. velkommen innom meg igjen! vi får inspirere hverandre. signe

  SvarSlett
 9. Hei! Så flott Det ble på hylla di.Jeg har brukt Hobbylakk på sprayflaske fra Biltema til lysestaken min.Den funka veldig bra og glitrer.
  Klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online