Blogglistenhits

lørdag 24. april 2010

Min favoritt tekopp

Her ser du min favoritt te kopp. En supersøt kopp med duse roser på en lyseblå bunn fra Green Gate. Jeg elsker te og koser meg med alt fra peppermynte som gjør godt for magen til oppkvikkende energite som ryllikte eller rensete av løvetann.
Endelig kom det litt sol og varme hos meg i dag! Herlig å se at det gror i hagen. Gleder meg til å plante ut mer blomster i krukker. Er svak for Lavendel og Hortensia, begge lettstelte og vakre blikkfang på terrassen og inngangspartiet. Hvilken tekopp er din favoritt kopp? Jeg er på jakt etter krus egnet for både te og kaffe til en liten kafe, og lurer på om noen der ute har krus de vil gi bort eller selge rimelig?

Klem

3 kommentarer:

 1. Nydelig kopp!

  Ser at Green Gate er en gjenganger her i blogglandia... Veldig søte ting de har! Jeg var helt uvinetnde om denne fine designen inntil helt nydlig! Spørs om ikke jeg må gå til innkjøp av et par ting. Veldig sommerlig og koselig design!

  Har en favorittkopp som jeg fikk av Lyder til min første morsdag! Den ligger på siden min under "mor og barn". Det er ikke det at den er så veldig fin, men den betyr noe for meg, og den har et fint budskap.

  Ønsker deg en finfin helg!

  Hilsen Silje

  SvarSlett
 2. Den koppen er kjempesøt♥ Håpe den fins enno for den har eg veldig lyst på i mi lille GG samling☺

  Er det eit sett med krus du er ute etter? Eller kun eit krus f.eks?

  Håpe du har ein fin søndag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Jeg har flere GG kopper i forskjellig mønster, synes de passer så godt i lag. Du får oppsøke loppemarkeder...vi har et på Håndverksbua vår, der selger vi kopper og krus for kr 10 pr stk.
  Men Valnesfjorden blir vel litt for langt unna..
  Klem : )

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online