Blogglistenhits

onsdag 3. februar 2010

Strikket hvitt pledd

Jeg er svak for tepper og puter. Det er en rask og morsom måte å fornye et rom på. Her er bildet av det nye vakre strikkede teppet Gjende som jeg fant hos Kid. Det finnes i fargene hvitt og grått. Det har størrelsen 130x170 og jeg synes det er nydelig. I samme design finnes også en strikket pute med treknapper. Tror nok at dette teppet selv om det er laget i akryl vil passe perfekt i min sofa. Det passer like godt på soverommet som et sengeteppe som over en stol eller i sofaen. Det er sikkert også lekkert på terrassen til sommeren. Prisen er kun 599,-. Hos HM Home fant jeg et koselig tynt heklet pledd til kr 399,- også i fargene hvitt og grått. Det heklede teppet hos HM Home er sikkert også lekkert som duk.

Klem

4 kommentarer:

 1. Pleddet fra Kid er utrolig koselig - i det hele tatt har Kid mange fine ting - slett ikke dyrt heller. Det er en av mine favoritt butikker.

  SvarSlett
 2. Det er gøy å kjøpe puter og pledd - samt duker og lys .. i alle slags farger og variere etter humør og stemninger. Kan noen ganger bli litt vel tivoli her .. men det får så være :o)

  Ha en flott fredag og ei super helg!

  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Det er gøy å skape forandringer med enkle og rimelige ting. Kid er absolutt en fin butikk for den type ting.

  Lys i all verdens farger har jeg alltid liggende. Det blir så stemningsfullt å tenne masse lys nå i den mørke årstiden.

  Astrid

  SvarSlett
 4. Det er kjekt med pledd og puter i forskjellige farger. Er ikke mere som skal til en og skifte ut pledd og puter så er det som ei ny stue.

  Ha ei fin helg

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online