Blogglistenhits

mandag 7. desember 2009

Røkelse

Duften av røkelse er nydelig synes jeg. Røkelse med juleduft gir en herlig julestemning i et rom. Røkelse finnes som pinner som bildet viser som du kan sette i en urne både ute og inne, eller sette fast i en røkelsesholder. Røkelse finnes også som små biter som du legger i en røkelsesbrenner som finnes i mange forskjellige materialer og design. Jeg har i år julerøkelse som jeg har lagt på en hvit bolle i entreen som gir mine gjester en deilig juleduft når de kommer på besøk. Røkelse passer like godt hjemme som på hytta og gir på en rask måte god stemning i et rom. Ellers passer også en slik julerøkelsespakke perfekt på badet, gjestetoalett, kjøkken og stue. En pakke røkelse er også en flott jule og vertinnegave. Forskjellige typer røkelse finner du her.

Juleklem

7 kommentarer:

 1. Hei,Siv.Kongerøkelse er min favoritt. Det har allerede gått med 4 bokser,hi,hi.Ønsker deg en fi førjulstid.Klem

  SvarSlett
 2. Så deilig!! jeg er veldig var på det meste av røkelse , men akkurat til jul er jeg avhengig av kongerøkelse:) det lukter jul det:D

  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 3. Det er hyggelig med litt røkelse til spesielle anledninger :)

  SvarSlett
 4. Jeg havde helt glemt alt om rogelse. Og saa med juleduft, det maa jeg prove:-)

  SvarSlett
 5. Kom over bloggen din, veldig koselig. Jeg kommer innom igjen.

  SvarSlett
 6. Røkelse er et must i julen ja .. :o)

  Ha en flott 3.søndag i advent!

  mvh Torilpia

  SvarSlett
 7. Røkelse står på handlelisten min..er herlig med røkelse det lukter "jul" av! Tittet rundt litt etter røkelse og holdere da jeg kjøpte julegaver, men plutselig var hendene fulle av handleposer, og det fristet mer å dra hjem og i hus for å laste av, hehe :-) Tenker å få kjøpt det ved gaveinnspurten denne uken, så takk for at du minnet meg på det ;-)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online