Blogglistenhits

fredag 11. desember 2009

Nostalgisk sinkboks

Jeg er veldig glad i sink og da jeg kom over denne super søte sinkboksen ble den med meg hjem med en gang! Jeg har kjøpt et par stykker som jeg skal bruke som julegaver og fylle med spennende gaver. Sinkboksen fant jeg hos Kremmerhuset. Min sinkboks skal jeg fylle med årets julekort. Jeg synes julekort er en viktig tradisjon og tar hvert år bilde av hele familien selv om noen i familien prøver å lure seg unna. Dette er min innsats for å ta vare på familie og venner i Norge og utlandet. Jeg sender hvert år rundt 100 julekort og det er en morsom måte å holde litt kontakt og er jeg heldig får jeg også julekort med bilde tilbake - det er alltid spennende... så min oppfordring til alle bloggvenninner - send ut julekort med bilde:-)

Juleklem

6 kommentarer:

 1. Så lurt det var! Jeg gikk og sirklet rundt de fine boksene på Kremmerhuset i går, men motsto fristelsen der og da, siden jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke dem til...men nå ga du meg en idé, hihi ;-))
  Ha en fin helg! Klem, Christine.

  SvarSlett
 2. kjempefin boks var det og veldig smart å bruke den som oppbevaring av julekort !!
  Jeg er helt enig med deg julekort med bilder ruuuler !! selv sender jeg ut julekort som jeg har laget med bilde av ungene (de er jo bare SÅÅÅ fotogene) Så er det bare å håpe å få noen MED bilde i retur da ;)
  Ha en fin dag, videre !
  hilsen fra nord !!

  SvarSlett
 3. Å så hyggelig at du vil komme og hilse på i morgen.
  Ha en fin kveld
  See you;)

  SvarSlett
 4. Er såå fin den boksa:)Eg var så heldig å få ei slik av ei venninde i fjor til jul:)
  Ønsker deg ei kos helg:)
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 5. Kjempe fin! :)

  Ha en fin søndagskveld

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online