Blogglistenhits

mandag 28. desember 2009

Nostalgisk epleskreller

Jeg har en stor og romantisk frukthage med gamle epletrær, bærbusker og syriner. Av bærene lager jeg syltetøy og saft som jeg selger i gårdsbutikken. Jeg har vært på jakt etter en nostalgisk epleskreller og fant denne på den søte svenske nettsiden Trädgårdsliv. Den tar jo litt plass på benken og med lite benkplass er jeg usikker på hvor jeg skal sette den. Derfor lurer jeg på om noen av dere ute i bloggverden har en slik hjemme og om dere er fornøyd?

Juleklem

7 kommentarer:

  1. Har aldri sett en slik en før...men fin var den:)
    kos deg
    klemmer

    SvarSlett
  2. Min svigermor har en slik. Og er veldig fornøyd! Kjernen kommer ut, i tillegg til at eplet kommer ut skåret i en lang strimmel liksom. Veldig greit! :)

    God jul!

    Klem, cecilie

    SvarSlett
  3. Den har ikke jeg sett før, men sikkert praktisk:)
    ha en fin romjul!
    Klem Linda

    SvarSlett
  4. Jeg har slik har solgt de i nettbutikken og som min sønn sier de er geniale. Rett og slett. De fungerer kjempe fint og det geniale er at de er ganske små og lette så jeg har min i skapet når den ikke er i bruk.

    SvarSlett
  5. Fikk en slik en til Jul og tenkte hva er nå deta for noe. er ikke så veldig glad i epler heller. MEN prøvde den og den er som en av kommentarene over her. GENIAL- Nå spiser også jeg epler. Du får både delt opp, fjernet skallet ( om du vil) og fjernet skrotten på bare ett lite VIPS. Absolutt å anbefale. Og den tar ikke mye plass- ev stikk den ned i en skuff eller inn i ett skap

    SvarSlett
  6. hallo
    fant makan på e-bay fra hong kong gratis frakt,for 100kr

    SvarSlett
  7. قد يبدو استئجار شركة نقل اثاث مكلفًا في البداية، ولكن في الحقيقة يمكن أن يوفر المزيد من المال على المدى الطويل. فعندما يتولى فريق محترف جميع جوانب عملية النقل، يتجنبون التلف أو الخسائر التي قد تحدث عند محاولة نقل الأثاث بأنفسهم.
    شركات نقل العفش المحترفة توفر خدمات مهنية وآمنة شركات نقل الاثاث والأغراض المنزلية في مصر. باستخدام تقنيات التغليف المناسبة والخبرة في مجالها، تضمن هذه الشركات سلامة وحماية الأثاث أثناء عملية النقل. كما توفر الراحة والسهولة للعملاء وتوفر التكاليف على المدى الطويل.

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online