Blogglistenhits

tirsdag 29. desember 2009

Julekort

Julekort er en hyggelig juletradisjon. Jeg lager mine egne julekort med et bilde fra en ferie eller aktivitet og sender avgårde til familie og venner og er nok veldig aktiv på den fronten tror jeg - det blir fort rundt 80 kort. Det er min måte å ta litt vare på familie og venner. Her ser du en søt kortholder fra Kid som jeg fant plass til ved peisen, de andre kortene ligger i den søte sinkboksen jeg fant på Kremmerhuset før jul.
Mange henger julekort med klyper på en snor eller legger de i et fint fat. Send meg gjerne bilde av hva du gjør med dine julekort?

Nyttårsklem

6 kommentarer:

 1. Hej Siv och god fortsättning, vilken fin spis!
  Jag samlar mina julkort i en julkortspåse som hänger i hallen som min syster har sytt till mig.

  kram Caroline

  SvarSlett
 2. Hei Siv :)
  Julekort er ein fin tradisjon, eg sender nok meir julekort enn eg får, men likevel sender eg år etter år :)
  Mine julekort heng på ei snor med klyper på veggen bak juletreet. Har ikkje so stor tradisjon på dette frå år til år egentleg, er første året i år at dei heng der.
  (kor du vil vi skal sende deg bilde hen??)

  Kortholdaren din var kjempesøt :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 3. Det er jo så koselig med julekort...men har ikke sendt et eneste et....men skal til neste jul...jeg tror jeg kan begynne og skrive de med en gang:)
  Ha en koselig kveld
  klemmer
  så hyggelig at du har lagt deg som følger:)

  SvarSlett
 4. Så flink du er...jeg (skammer meg over å gjøre det slik nå) legger dem i en bunke, lett tilgjengelig for de som vil se.
  Får noen innmarri hyggelige julebrev, der det står det litt om det siste årets hendelser. De er det lagt mye jobb i, og de fortjener mer enn å bli liggende i en bunke på kjøkkenet!..så neste år skal jeg gjøre som deg: Vise dem fram;)
  Ønsker deg og dine fortsatt fine juledager;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei Siv!
  God idé for å få frem alle de fine kulekortene. Håper du har hatt en fin jul så langt. Vi har kommet hjem etter noen fredlige og gode dager på hytta. Bare oss i nesten en mils omkrets.
  Romjulsklem fra Marit

  SvarSlett
 6. Hei siv. Koselig peis du har. Se på bloggen min hva jeg gjør med kortene vi får.
  Ha en fin kveld videre. Klem.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online