Blogglistenhits

onsdag 16. desember 2009

Nostalgisk hvit julestemning

Hvit julestemning inne gir ro og lys. Jeg falt for disse nostalgiske store kubbelysestakene fra Kid og satt de på et gammelt hvitt brett på bordet sammen med lave telys i samme stil, la til et par forskjellige julekuler fra Skeidar med gammelt sølv look og den søte nye juleboksen min fra Kremmerhuset til alle julekortene og et hvitt juletre. I vinduet står hvite julelysestake som lyser opp. I sofaen har jeg 2 hvite puter i forskjellige størrelser. Nå er det hvit julestemning i stua. I spisestua er det rødt som gjelder med røde kubbelys og kongler:-) Gleder meg til snø, da skal vi leke ute, ake og gå på ski i juleferien!

Juleklem

7 kommentarer:

 1. Ja, de var fine! Kid har fått mye nytt og spennende altså!! Snø hadde vært gøy, har ett lite håp om at det skal komme litt nå som det er blitt kaldere på vestlandet!
  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 2. Koselig at du ville være med i trekningen hos meg!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 3. Har akkurat samme stakene som deg.
  Har hvite lys jeg også.
  Har ikke tenkt og ha så mye rødt i år.

  SvarSlett
 4. Nydelig!!

  Ha en fin dag:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Det var kjempefint!
  Selv har jeg en tendens til å pynte mye med hvitt og gull, med litt rødt innimellom!
  HAr aldri helt blitt den røde pynteren med de tradisjonelle nissene.. liker heller litt engler, lys, blomster og glassnisser...
  Klem Hege

  SvarSlett
 6. Såå flotte stakene var!Nå vil jeg på Kid!
  Janne

  SvarSlett
 7. Så fint det arrangementet på brettet ble! Jeg har kikka på de samme lysestakene sjøl, og slutter meg til Helene i at de har fått mye nytt og spennende hos Kid.
  Hvitt er mitt valg til jul også...med noen røde "klatter" innimellom. :)

  Håper du snart får snø hos deg også! Her hos oss er det akkurat passe med snø nå, og den blir forhåpentligvis liggende til jul. I kveld er det faktisk minus 14 og litt vind - dvs nokså "grælete" som vi sier her... men jeg vil heller ha det slik enn at det regner og er helsvart! :))

  Ha en riktig fin torsdagskveld!
  Klem June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online