Blogglistenhits

torsdag 5. november 2009

Vinterdørkrans

Ja, da er det tid for å henge opp min vinterdørkrans. Denne dørkansen kjøpte jeg i fjor hos Plantasjen. De har et stort utvalg av fine kranser. Har du tid er det morsomt å lage sin egen krans. Kjøp en ferdig krans av granbar (kunstig) eller kraftig pil og dekorer den slik du vil. En kunstig krans kan du bruke hele året ved at du bytter ut dekor og bånd i takt med årstidene. Min krans er laget av naturmaterialer og sprøytet med sølv som skinner vakkert i lyset fra utelampa. En vakker dørkrans pynter opp og passer like godt på en utgangsdør som inne. Send meg gjerne tips til steder som selger vakre dørkranser.

Vinterklem

9 kommentarer:

 1. Kjempefin dørkrans....
  ha en fin dag
  klemmer edda

  SvarSlett
 2. Den var lekker, kankje jeg må på kransejakt idag.

  SvarSlett
 3. Heisann, det er alltid like stilfullt hos deg! Kransen er jo bare nydelig. Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 4. God morgen,tidlig på`n du også ser jeg:o)Nydelig krans.God helg..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 5. ..i adore the wreath...and this one is simple type but in the same time is wonderful...i'wm wirinf form italy i fall in love with your nordic style...
  kisses
  simona

  SvarSlett
 6. Helt nydelig dørkrans! Jeg fant en fin en på Plantasjen her om dagen jeg også...stort utvalg ja :) Ha en fin dag videre og god helg.

  SvarSlett
 7. Heisan, visste ikke at plantasjen hadde kranser....skal jammen ta en tur innom etter jobb ....den ligger så fint til på hjemveien.
  :D!
  Det er SÅ koselig med krans på døren, sommer som vinter, Klem,M

  SvarSlett
 8. Wow it's so lovely!
  I have make some of this natural out door if you want you will can see it in my blog soon.
  Love from Italy.

  SvarSlett
 9. Nydelig. Her er også ei som er på kransejakt. Jeg har i grunnen veldig lyst til å lage en selv av lerketre, men har ikke lerke selv. Må kanskje ut en mørk natt og st.... meg litt.Det går vel ikke an å LÅNE fra etlerketre????
  Klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online