Blogglistenhits

lørdag 21. november 2009

Julenissesamling

Jeg liker julen med nisser i alle fasonger. Her ser dere bildet av noen av mine nisser på et lite sinkfat fra Himmelrommet. Den store nissen til venstre er en røkelsesnisse fra Tyskland som jeg setter ekstras stor pris på. De andre nissene har jeg fått til pepperkakehuset hvert år av min mor og de har også en egen historie. Nisser er dekorative enten de er i tre, porselen, papir, ull, tovet eller strikket. Nisser pynter opp enten de står i entreen, kjøkkenet, spisestua eller stua. Nisser gir glede og er viktig i julen synes jeg. Send meg gjerne link til nettsider som selger nostalgiske nisser:-)

Vinterklem

8 kommentarer:

 1. Så flott nissesamling. Det blir noe annet med nisser det hører en historie til :D
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 2. Det var mange fine nisser :) Ekstra fint med julepynt man har et personlig forhold til.
  God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Det var fine nisser ja....og flott at de har en historie...Gooood helg.Klæm Linda

  SvarSlett
 4. Flott nissesamling.
  Samler på nisser jeg også.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 5. Kjempesøte nisser! Og en god idé å sette dem sammen på den måten. Kjenner jeg gleder meg til å ta fram julepynt og nisser. Lørdagsklem fra Marit

  SvarSlett
 6. Hei!
  Gromme nisser du har!
  Jeg er også litt "nissefrelst", og får et par-tre nissefamilier på "besøk" hver jul. Èn familie har feks fast tilholdssted i et stort, gammelt trau som fylles med einer. Der boltrer de seg fra midten av desember... :))
  Syns også de forrige innlegget ditt om kjøkkenet var veldig flott. Nydelig sammensatt med gardinene, pute, tulipaner osv..og ikke minst den søte, lille julemusa som ventet på en liten frøken! :)

  Riktig god helg!
  Klem June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 7. Har vokst opp med slike røkelsesnisser :) Hadde en lignende selv en gang, men mistet halvparten av den - og da ble resten ubrukelig og forsvant også... i søpla ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Nu svämmar bloggarna över av julmys. Härligt!
  Ha en bra söndag
  Kram
  Åsa

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online