Blogglistenhits

onsdag 22. juli 2009

Sommerkupp

Det nærmer seg august og super tid for å gjøre gode kupp, enten du er på jakt etter en ny kurvstol til terrassen eller kanskje en ny økologisk bluse? Jeg er svak for alt som er i blått fra jeans til topper i blåtoner. Jeg falt for denne søte og økologiske blusen fra Gudrun Sjödin. Den passe like godt til jeans som skjørt. Det finnes flere nettbutikker som tenker økologisk og tilbyr økologisk mote for liten og stor. www.cottonchild.no har alt fra baby til voksne, samt du kan finne økologisk interiør og mote hos www.hm.com samt www.ellos.no. Er takknemlig for smarte tips om økologisk interiør- eller motekupp. Sommerklem


5 kommentarer:

 1. Eg forstår godt kvifor du falt for denne blusen. Eg har òg kjøpt fleire plagg frå Gudrun Sjødin, og veit at det snart blir endå fleir. La Redoute har òg eit utvalg i økologisk bomull, etter kva eg hugsar.
  Siri

  SvarSlett
 2. :-) Nydelig var den!
  Vi tenkte å gjøre hagemøbelkupp i høst, men tror vi bare må budsjettere med neste år!

  Ha en fin kveld!
  Klem J

  SvarSlett
 3. Enig i at Gudrun Sjødin har mye fint, også til hjemmet, har litt klær og litt til huset derfra, god kvalitet og artig design;)

  SvarSlett
 4. Ja gudrun Sjöden er en hit hos meg også, og nå har de i tillegg salg :-)

  Ønsker deg en deilig torsdag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Hei!

  SÅ fin skjorte. Det eneste jeg kan tipse om er det svenske damebladet "Eco Queen" som er supert og har utrolig masse tips til økologisk mote og livsstil. De selger det nok i velassorterte kiosker og kanskje på nett?

  Håper du har det bare fint! Det ligger en award til deg inne hos meg!

  Sol

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online