Blogglistenhits

lørdag 25. juli 2009

Maritim stue ved kysten

Vår hytte ligger ved svenskekysten like ved Smøgen. Derfor valgte vi martim stil på innredingen. Striper er en viktig detalj og jeg har her valgt puter som blikkfang i sofaen. Her ser du bildet av stua med takhøyde på over 4 meter! Store vinduer gir herlig lys hele året. Det er nesten som å være på Skagen, lyset ved hytta er spesielt. Jeg falt for modulsofaenTyløsand med stoff Kungsvik Sand fra Ikea. Her kan vi raskt få tak i nytt trekk hvis vi skulle få skade på en pute. Modellen finnes i flere farger. Med stripete puter (Ikea) og en hvit linpute med maritimt motiv (Kid) og røde tepper (Ikea) og et sisalteppe i brunt (Ikea) matcher den martime stilen. For mer info om leie av hytta vår klikk deg inn her. Gulvet er skipslaminat som tåler leker og barn samt har et flott utseende og er en rimeligere løsning enn ekte skipsparkett.

8 kommentarer:

 1. Ikea har mykje bra,og det at ein kan kjøpa nye trekk tykkjer eg er genialt, når eg tenkjer på kor mykje som har vorte flekkete og stygt gjennom åra med små born.
  Det er òg ei flott hytte de har, og skikkeleg stilfullt innreda.
  Helsingar frå Siri

  SvarSlett
 2. Så fin hytte da. Takk for tipset til både leie og innredning.

  Ingunn :)

  SvarSlett
 3. For en flott hytte. Den hadde vært fin å leie en gang.

  Fra mistin

  SvarSlett
 4. Heisan

  For en kjempefin hytte!!
  Flott header du har også:)

  Sommerklem

  SvarSlett
 5. Nydelig hytte! Herlig med stor takhøyde og store vinduer!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Så lyst og trivelig det er i stua :) Skikkelig flott og gjennomført stil. Det er sikkert mange som kunne tenke seg en ferie der!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Så flott hytte! Nydelig innredet, og fine store vinduer.
  Ha ei herlig uke!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 8. Ååååå så grønn jeg blir når jeg leser hvor dere har hytte:) For et fantastisk sted. var der i sommer....skal tilbake neste sommer:)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online