Blogglistenhits

tirsdag 14. juli 2009

Hello Kitty

Med en rosa 4 åring i huset, er det Hello Kitty på alt fra sokker til kjoler. I dag fant jeg dette søte sengesettet fra Hello Kitty i rosa. Det er laget i ren bomull og kan vaskes på 60 grader. Dynetrekk har størrelsen 150x200 og putevar er på 50x60, så her har minstejenta sengesett til hun blir stor:-) I samme serie finnes også pledd Kitty Flower som kommer på markedet først i oktober. Dette settet er nå ført opp på ønskelisten over rosa gaver til minstejenta. Alt fant jeg på nettsiden til ellos og klikk på barnerom. De har mange søte sengesett for barn. Her finner du motiv fra Hello Kitty til fotball og sjørøvere. Sengesett er en rask og morsom måte å fornye barnerommet på synes jeg!

Sommerklem

13 kommentarer:

 1. Heihei Siv!
  Aaah, så nydelig sengetrekk! :-) Perfekt for et soverom til en jente! Gleder meg til jeg skal begynne å se på slike tekstiler ;-) Kanskje blir det bilder eller sjørøver, hvem vet!?

  Ha en fin dag videre!
  Skal til svigers på grillet laks nå, mm!

  Klem Jorid

  SvarSlett
 2. Dette er jo bare søtt da :) Her er det kun FOTBALL som gjelder, og det e'kke fint i det hele tatt *urg* men så er det ikke mine rom heller da ;-)

  SvarSlett
 3. Å, så fint det var! Her er det likedan med 3-åringen; kjoler, gensere, strømpebukser, truser og trøyer... Har ikke kjøpt sengetøyet i kittyserien, men det er vel kun et spørsmål om tid! Er veldig søtt da!

  SvarSlett
 4. Har kikket i den Ellos katalogen jeg også :o) Min 4 åring ar allerede Hello Kitty sett, men lurte på å kjøpe det hockeysengetøyet til henne, hun er jo allerede en dreven spiller på ishockeyskolen her. Haha, settet var i grått og var nok til gutta.. hun får bytte litt på det med storebror da ;o)

  Hello Kitty er søt syns jeg. Malte et bilde til Maisi til å ha på rommet, Kitty er jo superenkel å kopiere.

  SvarSlett
 5. Olala...Jeg ELSKER Hello Kitty...Synd det ikke finnes til gutter..en blå katt foreksempel..hihi.. får håpe jeg får noen nieser eller blir bestemor til jente/r en gang..hihi:) Ønsker deg en fin fin kveld!
  Klem fra
  Lotta:)

  SvarSlett
 6. Så flott sengesett. Fint for både store og små.

  Ingunn :)

  SvarSlett
 7. Tipper lille jenta di er fornøyd nå ja.
  Mi jente har vokst i fra Hello Kitty, så her går det på Mamma Mia, high school musical og Hanna Montana.
  Ha en superfin kveld.
  Klem!

  SvarSlett
 8. ååå så skjønt sengesett:) Det hadde nok fallt skikkelig i smak hos min lille prinsesse også. kanskje jeg også må shoppe litt, takk for tips:) ja dete r en leekr måte å skape litt fornyelse på rommet:) klem monica

  SvarSlett
 9. Så søtt sengetøy!
  Ha ei fin sommeruke!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 10. Så fint det var! Jeg har også en 4-åring (kl 14.40 nøyaktig i morgen) som elsker Hello!Kitty:-)
  Klem fra M

  SvarSlett
 11. Kjempesøtt sengetøy :) hello kitty er på en del ting her også, mest undertøy og slikt. Men nå har jeg litt større jente enn deg :)

  Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 12. Prinsessene mine kan ikke få nok av Hello Kitty og jeg må innrømme at jeg syntes det er ganske skjønt selv. Prinsessa syntes Besta er litt rar når jeg tar på Kitty strømpene mine.
  Ha en fortsatt fin sommer.
  Klem Marilyn

  SvarSlett
 13. Her i familien er det jeg og katten som er hunkjønn, men jeg har hello kitty sokker- mange par av dem, synes de er gode og tykke;) Søtt sengesett;)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online