Blogglistenhits

søndag 28. juni 2009

Vika Landhandel

I dag har jeg, momo, minstejenta og bilglad sønn som var sjåfør vært på tur til romantiske Hadeland og besøkt Vika Landhandel i Brandbu ved idylliske Randsfjorden. Jeg har levert urtete til Vika Landhandel. De har bestilt Energite og Solbærte, så nå blir det spennende utover sommeren å høre hvordan dette blir tatt i mot. Vika Landhandel er en koselig landhandel som selger lokal mat, leker og vakre ting fra Provence. Ved siden Vika Landhandel ligger den maritime Café D/S Oscar ||. Her satte vi oss ned og koste oss med eplekake og is og så på alle båtene på Randsfjorden. Kanskje flere bloggvenninner har produkter som passer inn hos denne koselige landhandel? Dette var en herlig frisk pause i min sommersøndag!

6 kommentarer:

 1. Hørtes utrolig koselig ut! Selv har vi vært på langtur med båten i dag, når står salat-totillas på menyen her.
  Ha en kjempeflott dag videre!

  Irene

  SvarSlett
 2. Hyggelig så hyggelig å se Vika landhandel på bloggen din. Bor rett ved den. Så bra du selger til den. Synes det er en superkoselig butikk, men kunne hatt fler varer der.

  SvarSlett
 3. Høres ut som et koselig sted. Det er alltid kjekt å besøke butikker som har litt annet en det man finner alle andre steder.

  Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Høres ut som en koselig dag. Måtte bare innom og sende deg en sommer hilsen. Er litt slapp med blogging nå i varmen. Ha en fin ferie.
  Klem Marilyn
  Lykke til med intervjuet forresten. Kan du ikke si i fra når det kommer på trykk?

  SvarSlett
 5. Hørtes ut som en spennende plass og en koslig tur.

  Tusen takk for awarden så kjekt at du tenkte på meg:)

  Har lest forespørselen din, kommer tilbake til det.

  Kos deg videre i sommervarmen
  klem:)

  SvarSlett
 6. Härlig lanthandel -som förr i världen! Ha en fin vecka//Eva

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online