Blogglistenhits

torsdag 16. april 2009

Klassisk trapp

En vakker trapp er et flott blikkfang i et hus. Det kan være en utfordring å velge riktig trapp. Jeg bor i et gammelt sveitserhus og hos meg passer en klassisk trapp. Velg trapp som passer din stil enten du velger tradisjonelt, moderene eller klassisk. Det finnes også smarte vindeltrapper for deg som har liten plass, feks ned til en kjeller eller en sambatrapp som er en enkel stige for å komme opp til hemsen. Dette bildet er en vakker trapp fra firmaet Trapperingen er nydelig som ville passet godt hos meg hvis jeg hadde bygget ut huset litt:-) Når jeg har pusset opp gangen, vil jeg vise bildet av min trapp.


4 kommentarer:

 1. Hei,
  så fin trapp du viser i dag!
  Jeg har pr dato hvit trapp (den opprinnelige fra 1928). Den har vært pusset og malt x antall ganger... Skal pusse hele gangen opp nå i sommer, og da legger vi merabu parkett i trinn + opptrinn. Beholder hvit i mellom trinnene + "stengene" blir værende hvite. Selve gelenderet males i en merabu farge..
  Hvit trapp er jo veldig veldig fint, men fryktelig upraktisk (har hatt den i 15 år nå)...
  ha en fin dag!

  klem

  SvarSlett
 2. Hei Siv:)
  Flott trapp du viser!
  Etter 20 år med furu trapp,malte vi rekkverk og mellom trinnene hvitt i høst.Også la vi oljet eiketrinn,herlighet for en forandring det ble,og vi er kjempefornøyd:)
  Ha en fin torsdag!
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Lekkert lekkert!!
  Trappen er smykket i huset. Min var furu, men har malt den hvit med mørke trinn,angrer ikke på det.
  Ha en nydelig kveld,klem:)

  SvarSlett
 4. Så flott trapp. Jeg har funnet ut at jeg er opptatt av trapper etter å ha startet bloggen. He he.

  Ha en fin fredag.

  Klem ingunn

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online