Blogglistenhits

tirsdag 7. april 2009

Fornyelse - hjemmekontoret

Her ser du bilder fra opp-pussing av arbeidsbord til hjemmekontoret på stabburet. Utgangspunktet var et arbeidsbord i furu fra 90-tallet. Først trodde jeg at dette store arbeidsbordet kanskje ikke passet inn på det lille stabburet mitt. Men joda, da min handysønn med stikksag fjernet utstikkeren på arbeidsplaten, og freste en ny kant, ble det plass til arbeidsbordet. Bordet ble så vasket, slipt, grunnet og malt 2 strøk med hvit maling. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Endelig kom det til nytte igjen! Bordet har god plass til PC, printer og lagring av rekvisita. Jeg drømmer om et takvindu på stabburet, men det er vel litt råflott kanskje? Det er jo lov å drømme, ikke sant? Til høyre på arbeidsbordet har jeg brukt en sinkboks til å oppbevare konvolutter og penner i. Kombinasjon av detaljer i sink og hvitmalte tremøbler er perfekt til den landlige stilen på stabburet.

6 kommentarer:

 1. Åå, så flink du er - alltid et lite prosjekt på gang!: ) De kaninene i forrige innlegg, var kjempesøte!! Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne strikke, da hadde det blitt kaniner på meg også!: )

  Ønsker deg en herlig påske,

  Klem

  SvarSlett
 2. kaninene i forrige innlegg var kjempeskjønne:) jeg har også fallt helt for maileg kaninene:) Det arbeidsbordet ble jo kjempefint:) Ønsker deg en nydelig påske:)

  SvarSlett
 3. Arbeidsbordet ble kjempefint:))

  søte kanniner du har:))

  SvarSlett
 4. Så flott det vart!! :) Ønsker deg ei fin påske! Godklem :)

  SvarSlett
 5. For en flott makeover.. så lurt å skjære bort litt av kanten !! Det ble lekkert !!


  Fortsatt god påske !! : )

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online