Blogglistenhits

lørdag 17. januar 2009

Rivning av jenterommet

Rivning av jenterommet i dag var litt av en jobb. Så mange lag forskjellige typer vegg ble en spennende reise i tid og farger. Først rev vi en vegg med skyggepanel, så ett lag med rosa tapet og tilslutt en skyggepanel i lys turkis. Da vi rev taket ble vi overrasket over et flott gammelt tak i møllerstuepanel i hvitt. Det velger vi å ta ned forsiktig og så sette opp igjen. River taket i morgen. Videre fremdrift er en annen helg å legge tetofol/vindtett materiale og så bestille sprøyting av papir slik at tak og vegg blir fri for mus. miljøvennlig og vindtett. Deretter legge nye vegger, nytt gulv og sette opp det gamle taket vi velger å beholde.

5 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har et omfattende prosjekt foran dere! Gleder meg til å se resulatet! Det taket var jo utrolig flott da!! Drømte om å finne noen gullkorn under tak, gulv og vegg i vår da vi pusset opp eldstemanns rom, men den gang ei... Lykke til videre :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å følge opp-pussingen. Lykke til videre.

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekt! Dette skal jeg følge med på!
  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 4. Heisann

  Dette her skal bli spennede og følge, liker veldig godt slike prosjekter, og ja en finner masse når en begynner og rive!!!

  Ha en fin lørdagskveld

  klem fra Gamlå

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende å se resutatet på ! Tusen takk for award, det var hyggelig.

  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online